söndag 18 april 2010

Bigger, better, faster, stronger

Anna:
Oh yes! Det går bra nu. Jag pushpressade 24:an igår, både höger och vänster, när vi tränade m. Fredrik och timade in ett snatchtest med nästan en minuts marginal. Så skönt! Har varit lite nervös inför RKC-certifieringen som hotfullt närmar sig med stormsteg. Men sen vi kom hem från Peru luftar vi kulorna minst en gång om dagen och oron börjar lägga sig i takt med att valkarna i händerna växer sig grövre.

Passet med Fredrik var askul. En del nya grejer, en del gamla, men framförallt ganska tungt. Det var länge sen vi körde med Fredrik i gympahallen i Älvsjö och vi var så glada att se honom att vi mjölkade bort de första tio minuterna med att skoja och skratta och raljera över lite allt möjligt i träningvärlden: PTs på flashiga gym som kör bicepscurls med kulorna, crossfitgymmens 'wall of pain' (det är nog mest jag som tycker att det är töntigt, Fredrik har nämligen just postat en bild på sin trasiga handflata lol) och så om Pavels fula brallor, he he.

3 kommentarer:

  1. Fula brallor? Det är ju ett par Patagonia Gi II! Snögga jö!

    SvaraRadera
  2. Luftar kulorna? Det är ju hur kul som helst. /Marie.

    SvaraRadera
  3. Marie: Ha ha, jag och det där med valkarna i händerna som växer sig grövre gör ju det hela än mer märkligt.

    Liljeros: Ja, jag kanske inte ska säga något, om en dryg månad är jag kanske tillbaka i stockholm och tilltalar mina sparringpartners som 'comrade' och och kör på stor svart RKC-tisha och sånna där snabba 90-tals solbrillor

    SvaraRadera