söndag 3 januari 2010

Årets ensambowlare


Jon:
Om det är någon som missat det så är det i alla fall slut på Sultans of Swing-utmaningen. Så här i skarven mellan slutet på ett år och början på ett annat så är det ju populärt att sammanfatta och lista saker så jag listar Sultans of Swing som årets antiklimax. Var det någon som gjorde den förutom jag själv? Anna blev skadad, Fredrik blev uttråkad, Laszlo kom aldrig igång. Bear, Jocke? Någon annan?

3 kommentarer:

  1. Nein. Men jag lovade ju aldrig att vara med. För mig hade det varit lite meningslöst att göra den på annant än nån dag eller två (annars är det ju inget svårt?), och det hade krossat min rygg totalt för minst en vecka fram. Och jag vill inte krasha min vanliga träning på det sättet just nu.

    Sorry bout that!

    SvaraRadera
  2. Jo, antiklimax är nog det rätta ordet. Jag kom dock igång (16 ton), om än så bara det... ;)

    SvaraRadera
  3. Jon
    Martin - saker kan ju vara svåra på olika sätt. För er crossfittare som ens kommer på tanken att göra 5000 swings på en gång kanske svårigheten ligger i att faktiskt göra det på 30 dagar. Alltså inte i det fysiska utan snarare i det mentala. Bli vän med tristessen sas. För mig blev det mycket ett sätt att se om jag ens kunde lyckas följa det enklaste träningsprogram i mer än en vecka.
    Lazslo- keep swinging! En ny månad börjar varje dag.

    SvaraRadera