onsdag 2 juni 2010

RKC Danmark 2010 - del 1

Jon:
För er som inte är intresserade av press-stegar, TGU-high bridge, snatch test, overspeed eccentrics eller "packing your shoulders" så kommer det här bli ett ganska tråkigt inlägg. För er som vill drömma er tillbaka till bättre tider under Pavels allseende blick eller redan har börjat spara pengar och spana efter Dragon Doors "super early bird discount" för RKC Denmark 2011 i nyhetsbreven så kanske det kan vara något. Jag tänkte nämligen bara redovisa för helgens äventyr.

Torsdag:
Vi flög tidigt på morgonen med SAS från Arlanda till Kastrup och spenderade några timmar med fika och flanering i Köpenhamn. Det är märkligt hur sugen man blir på en öl när man har en dag ledigt i den danska huvudstaden.
Sen pendeltåg (S-tåg) norrut med A- eller H-linjen till Værløse. På perrongen träffade vi Anne Letourneau - en finsk/amerikanska som skulle assistera under helgen. Senare fick jag reda på att hennes smeknamn är "terminator".
Vi hade rum på det rekommenderade RKC-hotellet Kolle Kolle Conference Hotel och frågade en taxichaufför hur lång promenaden dit var. "Fem minuter" var svaret. Wrong! Betydligt senare stod vi i lobbyn på Kolle Kolle och upptäckte att vi inte alls hade rum. I mitt förvirrade tillstånd hade jag bara bokat för två nätter - fredag till söndag! Suck. Repan hjälpte oss dock att boka ett rum på ett annat hotell i närheten - Farum Park. Så här i efterhand kan man nog konstatera att det hade varit bättre att bo där hela tiden. Rummen hade badkar vilket inte alls hade varit obekvämt under helgen.
Hursomhelst, efter en timmes sömn eller så bar det av tillbaka till Kolle Kolle för "meet and greet". Kaffe och läsk stod framdukat och svensk-klanen var först på plats.
Vi hade kanske förväntat oss något mer organiserat än de lite trötta minglandet som följde men vi fick i alla fall skaka tass med Pavel, Geoff Neupert, Kenneth Jay samt ett gäng av de andra deltagarna och assistenterna. Tyvärr visade det sig att Mark Cheng hade fastnat på flygplatsen i New Jersey och inte skulle komma alls. Trist!
Efter det bil till lokal italienare för snabb middag och sen tillbaka till hotell och säng. Jag sov som en stock. Anna hade mardrömmar om snatch-testet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar