lördag 11 juli 2009

Under pressure


Anna:
Oj oj, nu ligger vi efter i uppdateringen igen. Det är väl det här som är bloggfällan. Antingen är man besatt av att uppdatera dagligen, helst flera gånger, alternativt har man konstant dåligt samvete över att inte ha uppdaterat på flera dagar. Där är vi nu så vi kör lite backtrack i blandad kronologisk ordning.

En härlig morgon för några dagar sen bestämde vi vid frukost att idag kör vi tungt. Inte så länge men tungt. Så det blev pressar, precis som dagen innan. Dock med tyngre vikter. 16 för mig, 24 för Jon (ska dock sägas att det är en tolva på bilden, eehh). Samma stegar som sist fast två set. D.v.s

5/5
4/4
3/3
2/2
1/1

Två rundor. Kanske inte blev riktigt så tungt som jag önskat men Pavel menar ju att om man vill bli stark, på riktigt, ska man köra tungt, få reps fast inte till 'failure'. Spå säger Jon i alla fall. Hur som helst var det jätte skönt. Och kul. Vi lyssnade på min nya favoritlåt med Micke Jackson 'Dirty Diana'. Shit vad bra den är. fick sån jäkla kick av låten att jag knappt tänkte på hur pressarna kändes Sjöng med hela tiden och Jon skrattade. Dirty Diana, vilken låt! Sätter på den nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar